Galleria
buddha hanskat lusikat pirjo-lusikka

Kehystäminen

IMG_1316 – KopioValmistamme kaikki kehystykset käsityönä ja ammattitaidolla. Meiltä löytyvät kehystykset niin perinteiseen, kuin moderniinkin makuun. Kokemusta alasta on vuodesta 1992 asti. Ammattitaitoamme pidämme yllä eri koulutuksin ja uudistamme mallistoamme ajan trendien mukaan. Olemme Taidekehystäjät ry:n jäsenliike.

Teemme perinteisen kehystämisen lisäksi erikoistöitä. Näitä ovat vitriini- eli erikoisosaaminen on tärkeää, työ vaatii kärsivällisyyttä ja kekseliäisyyttä. Vain mielikuvitus on rajana…

Toimitusaikamme ovat joustavat, tarvittaessa muutamasta tunnista, normaaliin viikkoon.

Kehyslistat

Kehyslistoina käytämme vain parasta, pääosin suomalaista materiaalia. Lisäksi valikoimissamme on Euroopan johtavien kehystehtaiden mallistoa Espanjasta ja Italiasta. Mallistoomme kuuluvat niin puu- kuin alumiinikehyksetkin, joista löytyy runsaasti erilaisia profiili- ja värivalikoimia.

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme, suunnitellaan yhdessä modernit kehykset.

Lasit

  • Käytämme kolmea eri lasivaihtoehtoa kehystöiden suojaamiseen:
  • Kirkas lasi, joka on korkealaatuista väritöntä ja virheetöntä taululasia.
  • Heijastamaton Reflo-lasi on taiteilijalaatuinen, yksipuolinen lasi. Siinä heijastamattomuus on vain lasin toisella puolla jättäen toisen puolen kirkkaaksi. Näin varmistetaan parempi laatu sekä kuvan ja värien näkyminen terävämpänä lasin läpi.

Lisäksi kevyt, non glare, heijastamaton taulumuovi eli plexi. Keveytensä ja turvallisuutensa ansiosta se sopii esim. suuriin kehystyksiin sekä yleisiin tiloihin ja lastenhuoneisiin.

Pahvit

Kaikki käyttämämme pahvit ovat hapottomia ja osa museolaatuista.

Suurin osa paspa- ja taustapahveistamme tulee Suomesta, Oy Werner Ab:n valikoimista. Lisäksi käytämme korkealaatuista englantilaista paspispahvia. Paspojen värivalikoima on runsas, valkoisen eri sävyistä värilisiin.

Taustapahvina käytämme ph-neutraalia pahvia, happovapaata kapaleyvä tai museolaatuista kotimaista pahvia. Työstä ja toiveista riippuen.

Valikoimiimme kuuluu myös tarrakapa, joka on täysin happovapaa ja sopii mainiosti erilaisten valokuvien sekä julisteiden pohjustamiseen.

Maalatut kehykset

Personaallisena ja monipuolisena kehystämönä olemme kehittäneet palvelun asiakkaillemme, jotka haluavat kehyksensä tietyn värisenä.

Meiltä saat kotiisi sisustusvärien mukaan maalatut kehykset. Voit valita kehyslistan, värin himmeän tai kiiltävän lakan oman makusi mukaan.